CD-ROM-LAND

TVC Breda Sponsor in de schijnwerpers!
Deze keer Tim Kemerink, bedrijfsleider van CD-ROM-LAND.

 

Kun je iets over je bedrijf vertellen?

CD-ROM-LAND is al meer dan 25 jaar een begrip in de regio. Wat begon met het verkopen van CD-ROM’s, is in de loop van de jaren uitgegroeid naar een echte hardware specialist met eigen technische dienst. Sinds 1995 zijn we gevestigd aan de Dijklaan in Tuinzigt. Heb je een laptop nodig voor je studie, die ene speciale videokaart voor je fotobewerkingen of wilt weten wat er allemaal mogelijk is? We staan voor je klaar! Bezoek onze winkel en laat je verbazen over de mogelijkheden en ons ruime assortiment.Stel je liever je eigen PC samen? Dan ben je bij ons ook op het juiste adres! Onze technische dienst stelt graag een systeem met je samen. Deze kunnen we voor je assembleren of je kunt ervoor kiezen om deze zelf in elkaar te zetten. Een door ons gebouwd PC systeem wordt zorgvuldig in elkaar gezet en voorzien van de gewenste software. Alle door ons geassembleerde systemen hebben twee jaar garantie. Je kunt er ook voor kiezen om deze periode uit te breiden. De bijbehorende services, zoals reparaties, upgrades en periodiek onderhoud worden ook door onze technische dienst uitgevoerd. Bekijk alle mogelijkheden op de CD-ROM-LAND site: www.cdromland.nl En shop je liever online? Bestel dan op www.cdromland.nl en kom in de winkel afhalen of laat je bestelling thuisbezorgen!

Waarom zijn jullie sponsor geworden van TVC Breda?

We zijn al ruime tijd gevestigd in Tuinzigt en een club als TVC Breda is verankerd in de wijk, net zoals CD-ROM-LAND. Voor ons is het belangrijk om betrokken te zijn bij de bewoners en wat er leeft. Vandaar dat we ervoor hebben gekozen om TVC Breda te sponsoren met een financiële bijdrage. Natuurlijk is dit ook goed voor de naamsbekendheid van de winkel.

Tim, hartelijk bedankt voor het leuke interview en nogmaals bedankt voor de steun aan onze club. Veel succes met de business!

Voor meer informatie over CD-ROM-LAND, neem een kijkje op de website: www.cdromland.nl