Donatie

Het zal niemand ontgaan zijn. Nederland zit in een coronacrisis. Ook TVCBREDA heeft hier mee te maken. Daarom deze oproep:

OPROEP
Aan alle leden en mensen die TVC Breda een warm hart toedragen om TVC Breda financieel te steunen en donateur te worden voor
€ 25,00
We vragen dit niet zo maar! Als we na de zomer nog willen voetballen moet er iets gebeuren. Hierover zijn we in gesprek met de gemeente Breda en de KNVB, maar de besluitvorming duurt langer dan we aan kunnen. We hebben helaas geen buffer om de komende maanden door te komen en moeten wel onze rekeningen betalen.
We rekenen op onze leden, ouders, opa’s, vrienden om ons te steunen! Zolang we als club geen voetbal en andere activiteiten kunnen ondernemen zullen we iets moeten doen om te overleven!
Iedere donatie is welkom, en jullie worden lid van de vrienden van TVC Breda.
Kun je €100,00 doneren word je ook lid van de club van 100, en doe je dat voor 5 jaar, maken we een overeenkomst en is het voor de belasting aftrekbaar! Neem hiervoor contact op met onze penningmeester via de mail: keesvader-tvc@outlook.com

Delen wordt gewaardeerd. Roep al je vrienden, kennissen, voetbalmaten, supporters, familie en onbekenden op om ons prachtige TVCBreda te behouden. Zonder jullie, geen TVC.

https://app.clubcollect.com/payments/nl/tvc-breda/donatie-aktie-tvc-breda