Opening 4-Skills voetbalschool bij TVC/Breda

Beste voetbal vriend,

Opening 4-Skills voetbalschool bij TVC/Breda

We kijken er ontzettend uit om vrijdag 22 maart te starten met onze voetbalschool bij TVC/Breda. Het geeft voetballers en keepers de mogelijkheid om onder leiding van onze gecertificeerde trainers in zichzelf te investeren en zich sterk door te ontwikkelen.

4-Skills is opgericht in 2012 en heeft op dit moment een intensieve samenwerking lopen met 10 amateurclubs. 4-Skills biedt hierbij programma’s aan om zowel het technisch kader van de club te ondersteunen/ begeleiden, als spelers op te leiden tot technische creatieve voetballers die vol zelfvertrouwen hun eigen juiste keuzes leren te maken op het veld.

Inhoud trainingen:

Vanaf vrijdag 22 maart starten we met onze 1e blok van 10 trainingen en een afsluitend POP gesprek met speler en ouders/ verzorgers om de voortgang van de speler individueel te bespreken.

Tijdens de trainingen ben je gericht bezig met de technische vaardigheden binnen het voetbal; het domineren van de 1v1 situatie staat hierbij centraal, alsmede een perfecte eerste aanname, pass en trap, als schiettechniek in opbouw getraind wordt.

De training bestaat elke week uit;

– Individuele vormen

– Groepsvormen

– Spelvormen

– Wedstrijdvormen

Trainingstijden:

18.00u – 19.00u: 6 t/m 9 jarigen

18.00u – 19.00u: alle keepers

19.15u – 20.15u; 10 t/m 16 jarigen

Kosten:

Voetbalschool

10 trainingen + 1 popgesprek lid TVC/Breda 99,98 (vanwege deel sponsoring club)

10 trainingen + 1 popgesprek niet-lid TVC/Breda 109,98

 

Keeperschool

10 trainingen + 1 popgesprek lid TVC/Breda 119,98 (vanwege deel sponsoring club)

10 trainingen + 1 popgesprek niet-lid TVC/Breda 129,98

Keepersprijzen liggen wat hoger door de kleinere groepen per trainer.

Inschrijven:

Iedere voetballiefhebber in de leeftijd van 6 t/m 16 jaar kan zich voor de 4-Skills/ TVC/Breda voetbalschool inschrijven. Je hoeft niet per se lid te zijn van TVC/Breda.

Inschrijven voetballers kan via deze link:

Inschrijven keepers kan via deze link:

Gecertificeerde trainers

Hoofdtrainer bij de 4-Skills/ TVCBreda voetbalschool idd Arnoud Jonker, eigenaar van 4-Skills. Arnoud heeft al 18 jaar ervaring als trainer in zowel Nederland als Amerika. Arnoud werkt hiernaast parttime is Speciaal Voortgezet Onderwijs als mentor van beginnende docenten. Hiernaast is hij Hoofdopleidingen van 3e Divisie club ASWH uit Hendrik-Ido Ambacht.

Arnoud is in het bezit van de KNVB UEFA C en HOB diploma’s. Hiernaast kent hij vooral een lange opleiding binnen de Rene Meulensteen Visie, waar hij vele jaren ook mee heeft samengewerkt.

Proeftraining:

Je hebt de mogelijkheid om 1x een proeftraining aan te vragen om te ervaren hoe onze begeleiding en training is opgebouwd. Dit kun je op ons online inschrijfformulier aangeven.

Voor alle informatie over de 4-Skills voetbalschool bij TVC/Breda, klik op deze link, of ga naar onze website; www.4-Skills.nl

Heeft u vragen, neem zeker even contact met ons op.

We hopen jou natuurlijk terug te zien binnen onze trainingen, waarbij we intensief met jou aan de slag gaan.

Met sportieve groet,

Arnoud Jonker

4-Skills Soccer Academy

www.4-skills.nl

06-10515979