Terugblik dat 3 4-Skills voetbaldagen TVC/Breda

Vandaag was helaas alweer de laatste dag van onze voetbaldagen.

De kinderen zijn begonnen met een super spannend eilanden spel als warming up. Dribbelen in de middencirkel, om op signaal zo snel mogelijk naar een eiland te dribbelen waar je weer vrij was. Maar onderweg konden de ‘aanvallers’ je bal afnemen.

Terwijl de kinderen het zien als een spannend spel, oefenen we hiermee direct het dribbelen, balcontrole, overzicht houden ( je aanvallers in de gaten houden) en het maken van acties om je ‘aanvaller’ uit te spelen. Hiermee ook tempoverschillen ( heel belangrijk in voetbal) dat je op de juiste momenten moet versnellen om van je ‘aanvaller’ weg te komen.

Super gaaf dat de kinderen nog een speciaal filmpje voor mij maakten, omdat ik altijd de Fortnite dansjes er bij toevoeg om ook ontzettend veel lol met elkaar te hebben. Ik heb deze ook op de 4-Skills facebook pagina gezet; zeker kijken!!

Daarna stonden de EK1988 wedstrijden weer op het programma. Nieuwe teams weer, nieuwe uitdagingen. Super leuk!

Super fanatiek werd er weer gestreden voor de punten die opgeteld zouden worden bij die van maandag en dinsdag.

Want wie zou uiteindelijk Europees Kampioen worden na 3 dagen?

Na de lunchpauze zijn de kinderen een waar 4-Skills circuitvorm in gegaan.

Hierbij stonden 4 trainingsvormen uitgezet waar de kinderen door heen draaiden. Op elke vorm stond een andere 4-Skills trainer, waardoor ze ook steeds een nieuwe uitdaging kregen. Dit van technische training, tot tactisch spel en samenwerking. Het reactievermogen werd getest bij trainer Jaouad om kleuren pionnen in volgorde zo snel mogelijk aan te tikken en wie zou dan als eerste het doelpunt maken?

Hierna de laatste drinkpauze en klaarmaken voor de finales.

De kinderen hebben 3 dagen gestreden voor de penalty finale en EK 1988 finale. Bij de oudste groep zijn de teams alle drie de dagen gelijk gebleven met de landen en speelden dus de finale onder toeziend oog van de kinderen en aanwezige ouders.

En toen was het alweer tijd voor de afsluiting. Eerst bedacht in de kantine, maar vanwege de nieuwe Corona-maatregelingen toch buiten gedaan.

Voor ons ook  direct de afsluiting van het zomerseizoen, waarbij we honderden kinderen in de zomervakantie een fantastische voetbal ervaring hebben mogen aanbieden.

Uiteraard zien we niet alleen zeer blije en lachende gezichtjes die we graag zien, maar ook wel eens frustratie bij kinderen of een traan omdat ze een wedstrijd of meerdere hebben verloren. Onderling toch even ruzie hebben; het niet helemaal gaat zoals ze graag willen. Daar zijn ze ook kind voor! Maar we zien ook dat de kinderen door onze pedagogische tips en adviezen groeien om hier mee om te gaan. En dat is toch ook waar 4-Skills echt voor staat! Niet alleen willen we dat kinderen ontzettend veel plezier hebben in de sport die wij zo voor lief hebben, dat ze zelfvertrouwen opdoen, en doorgroeien als speler en veel leren. Maar ook dat ze leren omgaan met winst en verlies; omgaan met andere kinderen en hierdoor ook sociaal-emotioneel stappen maken.

We hopen dan ook echt dat uw kind een geweldige ervaring heeft gehad, ondanks soms tegenslagen en frustratie. Want dat hoort er ook bij en is ook wel mooi om te zien. Dit betekent namelijk dat ze er veel om geven en aan ons deze dagen om dit goed te begeleiden.

Ik wil u dan ook zeker weer bedanken voor het vertrouwen in onze begeleiding en programma. Ik hoop dat deze weer goed bevallen is en u ook zeker bij 4-Skills betrokken blijft. Ik hoor graag uw feedback, opmerkingen, reacties omtrent onze voetbaldagen. Dat maakt ons alleen maar sterker!!

Zo sloten we 3 geweldige dagen af, waarbij alle deelnemers nog een gave medaille kregen als herinnering.

Het is ook super leuk te melden dat we vanaf vrijdag 4 september weer starten met onze voetbalschool bij TVC/Breda, samen met de keeperschool. Afgelopen seizoen zaten trainden 24 kinderen met ons mee! Maar er is nog zeker plek om ook mee te doen en door te groeien zowel voetbaltechnisch, voetbal tactisch, maar ook sociaal-emotioneel.

Hierbij train je gericht verder volgens de 4-Skills methode en trainers.

Inschrijven kan voor 10 trainingen ( voor de winterstop) of 20 trainingen ( 10 voor en 10 na de winterstop.)

Voor alle informatie verwijs ik u graag naar onze speciale pagina op onze website omtrent de voetbalschool; KLIK HIER

Voor het inschrijfformulier KLIK HIER

Nogmaals ontzettend bedankt voor uw deelname aan ons programma en het vertrouwen in onze organisatie.

Het seizoen 2019-2020 is hierbij voor ons afgelopen en we maken ons direct klaar voor het nieuwe seizoen 2020-2021.

Hierbij starten we dus vrijdag 4 september met zowel de voetbal- als keeperschool.

In de herfstvakantie zijn we er ook weer met de 1-daagse clinic bij TVC/Breda met weer een heerlijke dag vol voetbal op donderdag 22 oktober.

Trainingsvormen, groepsvormen, spelvormen en wedstrijdvormen staan hierbij centraal.

Voor alle informatie omtrent onze herfst clinic bij TVC/Breda: KLIK HIER

Voor het inschrijfformulier: KLIK HIER

Check zeker onze Facebookpagina voor alle foto’s en video’s van de voetbaldagen, ook van vandaag!!

Nogmaals bedankt voor 3 fantastische dagen!!

Arnoud Jonker

4-Skills Soccer Academy

www.4-skills.nl

06-10515979